-->

Grootse plannen: Shania Gooris krijgt unieke kans van radiozender MNM

Grootse plannen: Shania Gooris krijgt unieke kans van radiozender MNM
Donderdag 16 Maart 2023 - 17:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Op TikTok is '#BookTok' populairder dan ooit. Ook Shania Gooris, de dochter van Kelly Pfaff en Sam Gooris, is een fervent lezer en daarom heeft ze besloten om daar samen met MNM iets rond te doen.

Recent schitterde Shania Gooris nog in het VTM-programma ‘Expeditie Gooris’, maar vanaf vandaag is ze ook te horen in een podcast. In samenwerking met radiozender MNM heeft ze de podcast ‘READ THIS!’ gemaakt. Daarin zal zij als host verschillende ‘BookTokkers’ uitnodigen om over enkele populaire 'young adult'-boeken te praten.

'#BookTok' verwijst naar het fenomeen op TikTok waarbij gebruikers boeken bespreken, beoordelen en aanbevelen aan elkaar. Dat wil Shania nu in de nieuwe podcast ook doen. Vandaag komt de eerste aflevering uit en daarin bespreekt ze het boek ‘Liefdesloos’ van Alice Oseman. 'READ THIS!' is elke donderdag te beluisteren op VRT MAX. 

“Dankzij boeken kan ik me onderdompelen in een andere wereld. Daarin haal ik ook inspiratie voor hoe ik bepaalde zaken kan aanpakken in het echte leven”, vertelt Shania. “Het is fijn om je voor een tijdje te verdiepen in een andere werkelijkheid”, geeft ze toe. “Maar erna moet je natuurlijk wel terugkeren naar de realiteit”, besluit ze.

TAGS  I  Shania Gooris