-->

Jamie-Lee Six bezorgt al haar volgers rode oortjes met pikante lingeriefoto's

Jamie-Lee Six bezorgt al haar volgers rode oortjes met pikante lingeriefoto's
Vrijdag 17 Maart 2023 - 21:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Jamie-Lee Six laat zich alweer van haar meest sexy kant zien op Instagram. De influencer poseert in lingerie voor de camera en dat valt duidelijk in de smaak bij haar fans.

Jamie-Lee Six is bekend geworden als insider bij het jongerenplatform TAGMAG. Later speelde ze ook mee in de jeugdserie ‘D5R’. Haar doorbraak bij het grote publiek heeft ze dan weer te danken aan enkele populaire tv-programma’s waaronder ‘BV Darts’ en ‘De Verraders’.

Daarnaast doet Jamie-Lee het erg goed op sociale media. De West-Vlaamse is ook actief als influencer en geregeld post ze sexy kiekjes in lingeriesetjes van het merk Etam. Nu deelt ze drie nieuwe foto’s waarop ze heel wat bloot laat zien. “Een perfecte match voor mij”, schrijft ze onder de fotoreeks.

Al snel krijgt ze heel wat reacties binnen van haar fans. Zij vinden namelijk allemaal dat Jamie-Lee er fantastisch uitziet. “Hallo kroket”, “Wauw”, “Wat een prachtige vrouw”, “Stunning lady”, “Knap”, “Jawadde, Jamie” en “Mooi”, klinkt het onder meer in de commentaren. 

TAGS  I  Jamie-Lee Six