Bijna een jaar na verlies van zoontje: Eline uit 'De Mol' wordt opnieuw mama Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bijna een jaar na verlies van zoontje: Eline uit 'De Mol' wordt opnieuw mama

Bijna een jaar na verlies van zoontje: Eline uit 'De Mol' wordt opnieuw mama

Heuglijk babynieuws voor Eline Michiels, die in 2017 in Zuid-Afrika ontmaskerd werd als ‘de mol’. Zij en haar partner Steve worden binnenkort voor de tweede keer mama en papa. Dat kondigt de voormalige saboteur zelf aan op Instagram.

Eline Michiels is in verwachting van haar tweede kindje. “Niets is wat het had moeten zijn, maar jij bent alles wat we konden wensen”, schrijft de ex-‘mol’ bij een compilatievideo op Instagram. Daarin zien we hoe ze het prachtige nieuws bekendmaakt aan haar vriend Steve en verklapt ze dat ze opnieuw een zoontje krijgen. “Eugène wordt grote broer”, klinkt ze dankbaar.

In de video zijn ook enkele foto’s van hun sterrenkindje Eugène te zien. Nog geen twee maanden na zijn geboorte moesten Eline en Steve in april 2022 helaas afscheid van hem nemen. “Wij zijn deze nacht ons meest dierbare bezit verloren”, schreef de voormalige ‘mol’ toen op Instagram. “We zijn leeg en immens verdrietig. Het besef is onwerkelijk en de pijn is onmenselijk. Eugène stierf zachtjes in onze armen na een kansloos gevecht.”

Ook Elines volgers zijn in de wolken. “De allerdikste proficiat voor jullie”, “Ik ben zo verschrikkelijk blij voor jullie”, “Gefeliciteerd, het is jullie zo gegund”, “Eugène kijkt vol trots mee uit naar de komst van zijn broertje”, “Hij zal goed voor zijn broertje zorgen” en “Kleine broer krijgt de beste beschermengel die hij zich kan wensen”, luidt het in de reacties. “Oh, heerlijk nieuws”, wil Anke, kandidate uit het vorige seizoen, kwijt. Maar ook ex-‘mollen’ Elisabet en Lennart wensen Eline alle geluk toe.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws