-->

Ex van Maksim Stojanac klapt uit de biecht: "Daarom écht uit elkaar gegaan"

Ex van Maksim Stojanac klapt uit de biecht:
Donderdag 16 Maart 2023 - 21:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

‘#LikeMe’-acteur Maksim Stojanac vormde iets langer dan een jaar een koppel met Ninalotte Roose, die gisteren haar intrede deed in ‘Familie’. Zojuist raakte het droevige nieuws bekend dat het acteurskoppel een punt heeft gezet achter hun relatie. In tegenstelling tot haar ex onthult de actrice nu waarom.

In oktober vorig jaar verschenen Maksim Stojanac en Ninalotte Roose voor het eerst samen op de rode loper. Toen bevestigden ze dat ze al een tijdje samen waren. “Maar ondertussen zijn we dat niet meer”, liet de ‘#LikeMe’-acteur Het Laatste Nieuws weten. “We gingen vier weken geleden als goede vrienden uit elkaar. Het hoe en waarom houden we liever privé.” Maar Ninalotte, ook bekend van ‘2DEZIT’, onthult nu meer over hun plotse breuk.

Het koppeltje zette vorige maand al een punt achter hun relatie. Volgens Ninalotte heeft hun breuk niets te maken met haar werk als internationaal fotomodel. “We hebben altijd uitpuilende agenda's gehad, maar konden toch mooie ankerpunten voor elkaar zijn. We hadden het meer dan een jaar goed bij elkaar, maar een maand geleden kwamen we tot het besef dat we toch niet de beste partner voor elkaar konden zijn die we wel wilden zijn”, vertelt de nieuwste ‘Familie’-actrice in Het Laatste Nieuws.

Maksim en Ninalotte zijn als vrienden uit elkaar gegaan. “We zijn in alle vriendschap en met veel respect voor elkaar uit elkaar gegaan. Zonder bitterheid”, onderstreept de actrice. “Door Maksim ben ik gegroeid als persoon en als vriendin. Maar nu gaan we elk onze eigen weg.” Ironisch is dat Aurelie, haar personage in ‘Familie’, ook net een relatiebreuk achter de rug heeft.

TAGS  I  Maksim Stojanac  I  Ninalotte Roose  I  #LikeMe  I  Familie