Hartverscheurend: dit was Evi Hanssens laatste moment met haar mama Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hartverscheurend: dit was Evi Hanssens laatste moment met haar mama

Hartverscheurend: dit was Evi Hanssens laatste moment met haar mama

Dinsdag maakte Evi Hanssen het droevige nieuws bekend dat haar mama overleden is na een lange strijd tegen kanker. Intussen probeert de presentatrice haar verdriet een plekje te geven. Op sociale media laat ze weten hoe het nu met haar gaat.

Meer dan een jaar geleden kreeg Arlette, de mama van Evi Hanssen, te horen dat ze ongeneeslijk ziek was. Arlette leed tien jaar geleden al aan borstkanker en was nu hervallen, met uitzaaiingen in haar botten en lever. Dinsdag is ze helaas overleden op 75-jarige leeftijd. “Vanmiddag is onze lieve moeder zachtjes ingeslapen”, liet Evi weten op Instagram. “Thuis, met zicht op de Nete, omringd door bloemen en haar familie. Fijne reis, mijn allerliefste moeder. Ik voel je dicht bij mij. Tot altijd.”

Intussen probeert Evi om te gaan met dit grote gemis. “Ik ben niet stoer of sterk”, schrijft de presentatrice op haar Instagramverhaal. “Ik huil een paar keer per dag, maar daarnaast voel ik me oprecht goed. Het doet pijn, maar dit is geen allesverslindend verdriet.” Wat ze nu vooral voelt is diepe dankbaarheid en liefde. “En ik zal haar nog erg missen. Maar nu moet ik vooral wennen aan het onwezenlijke idee dat mijn moeder dood is”, klinkt het.

Bovendien vertelt het tv-gezicht ook meer over de laatste momenten van haar mama. “Vlak voor ze insliep, fluisterde ik tegen haar: ‘Wij twee, wij hebben dat toch gedaan, hé?’ ‘Wij hebben dat héél goed gedaan’, fluisterde ze terug”, schrijft Evi trots bij een foto van hun tweetjes. “Voor altijd. Tot altijd.” Ten slotte wil ze haar volgers bedanken voor de talloze lieve woorden. “Bedankt voor de duizenden berichten van steun. Ik lees ze. Ik voel ze”, aldus Evi.

Hartverscheurend: dit was Evi Hanssens laatste moment met haar mama

Bron: Instagram Stories

Hartverscheurend: dit was Evi Hanssens laatste moment met haar mama
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws