-->

Sabine Hagedoren doet plots schokkende onthulling over collega Frank Deboosere

Sabine Hagedoren doet plots schokkende onthulling over collega Frank Deboosere
Zaterdag 18 Maart 2023 - 19:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Maandag stopt Frank Deboosere na 36 jaar trouwe dienst als weerman bij de VRT. Zijn collega’s Sabine Hagedoren en Bram Verbruggen blijven dus met z’n tweetjes achter. Maar de weervrouw doet nu plots een wel heel opmerkelijke uitspraak over haar (bijna ex-)collega.

Sabine Hagedoren zal haar collega in ieder geval missen. “Hij is een geweldige weerman, hè. Hij is gepassioneerd, gedreven, welbespraakt. Hij is heel goed ter taal, hij kan boeiend vertellen en heeft een enorme kennis van de weerkunde”, zegt ze in Humo. Niets dan lovende woorden dus.

Toch kennen Frank en Sabine elkaar helemaal niet zo goed. “Frank en ik hebben dertig jaar samengewerkt, maar als we elkaar bij wijze van spreken dertig keer gezien hebben, zal het veel zijn”, onthult de weervrouw nu in het weekblad. De dagen waarop hij het weerbericht presenteerde, was Sabine er niet. En omgekeerd. “We belden wel geregeld, maar vooral om pakweg onze vakanties op elkaar af te stemmen”, klinkt het.

“Ik mag dus niet zeggen dat ik hem heel goed ken, maar ik keek natuurlijk wél altijd naar zijn weerpraatje”, bekent ze. “En hij ook naar het mijne, denk ik. Weerman of -vrouw ben je niet alleen op de dagen dat je werkt, hè. Die job loopt altijd door”, aldus Sabine.