-->

Hugo zet grote stap na overlijden van Nicole: "Had dit liever met jou gedaan"

Hugo zet grote stap na overlijden van Nicole:
Vrijdag 17 Maart 2023 - 13:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Ruim vier maanden geleden moest Hugo Sigal spijtig genoeg afscheid nemen van de liefde van zijn leven. Nicole Josy overleed op 4 november 2022 na een ongelukkige val van de trap. Intussen lijkt hij stilaan de draad van zijn leven weer op te pakken. Opnieuw zet de zanger en acteur een moedige stap.

Begin dit jaar, twee maanden na het overlijden van Nicole, moest Hugo ook zijn petekind vaarwel wuiven. Die sloeg zijn vleugels uit en vertrok voor zijn verdere studies naar de Verenigde Staten. “Zo trots op jou”, liet zijn ontroerde peter in januari weten op Instagram. Het afscheid viel Hugo zwaar. Gelukkig kan hij zijn petekind nu een bezoekje brengen, op zijn eentje.

Hoe blij Hugo ook is, de zanger en acteur staat toch even stil bij het gemis van zijn grote liefde. “Ons petekind bezoeken in de VS, dat had ik zo graag samen met jou gedaan”, schrijft hij onder een selfie op Times Square. “Intussen ben ik veilig aangekomen in New York. Alleen, maar ik geniet voor ons twee, met een grote glimlach en af en toe waarschijnlijk ook eens een traan…”, klinkt het. “Kijken naar de toekomst”, voegt hij er als hashtag aan toe.

“Geniet ervan, Hugo”, “Het mag, je leven gaat verder, maak er het beste van”, “Blijven genieten, Nicole zou dat ook willen”, “Ze is altijd bij je, waar je ook gaat” en “Goed dat je die stap hebt gezet”, steken Hugo’s volgers hem een hart onder de riem. “Elke stap zet ze mee”, wil ook voormalige ’Thuis’-actirce Leen Dendievel kwijt.

TAGS  I  Nicole Josy  I  Hugo Sigal  I  Leen Dendievel