-->

Nieuwe verdachte voor Leeuw zet kijkers aan het denken: "Er is plots twijfel"

Nieuwe verdachte voor Leeuw zet kijkers aan het denken:
Vrijdag 17 Maart 2023 - 12:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Vanavond is het zover. In The Big Bang smelten de vier overgebleven Masked Singers uit de twee groepen samen. Een figuur die het ongetwijfeld nog ver zal schoppen, is Leeuw. De meeste kijkers waren ook overtuigd van één naam. Maar net voor de zevende aflevering heerst er plots twijfel.

De afgelopen weken werden al verschillende namen genoemd bij Leeuw. Van de piste Mathieu Terryn, Gert of Viktor Verhulst of Jan Schepens lijken de meeste kijkers intussen afgestapt. ‘#LikeMe’-ster Maksim Stojanac blijft de hoofdverdachte van Vlaanderen. De dance moves en stem kunnen we onmiddellijk aan het opkomende talent linken. Ook heel wat hints wijzen in zijn richting.

Toch glipt plots iemand anders de top drie verdachten binnen. Boris Van Severen, acteur en echtgenoot van Frances Lefebure, is plots een kanshebber. De naam wordt op sociale media steeds vaker genoemd. “Wij luisterden naar Boris en plots twijfelden we aan Maksim”, bedenkt ook de redactie van Het Laatste Nieuws zich.

“Maar er is vraag naar meer zekerheid”, klinkt het. Want ook in de poll van HLN zien we dat lang niet iedereen meer zeker is van zijn stuk. Waar Maksim met 50% op de eerste plaats staat, volgt Boris hem met 35% van de stemmen al op als tweede verdachte. 15% van de kijkers gokt dan weer dat het Kobe Ilsen is. “Die zien we ook paraderen in Leeuwenpak. Kobe staat open voor alles”, schrijft de krant.

TAGS  I  Maksim Stojanac  I  Boris Van Severen  I  Kobe Ilsen