-->

An Swartenbroekx uit 'FC De Kampioenen' erg aangedaan door triest overlijden

An Swartenbroekx uit 'FC De Kampioenen' erg aangedaan door triest overlijden
Vrijdag 17 Maart 2023 - 10:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het is vandaag exact drie jaar geleden dat An Swartenbroekx afscheid moest nemen van haar dierbare collega Johny Voners. Op haar Instagrampagina deelt de actrice nu een pakkend bericht.

Velen kennen An Swartenbroekx vooral als Bieke Crucke uit ‘FC De Kampioenen’. Dag op dag drie jaar geleden sloeg het noodlot plots toe voor de actrice. Zo kreeg ze het hartverscheurende nieuws te horen dat haar geliefde collega Johny Voners overleden was op 74-jarige leeftijd. Hij streed al een lange tijd tegen kanker.

Ook Johny Voners was vooral bekend als Xavier Waterslaeghers uit diezelfde sitcom. De acteur vertolkte die rol bijna dertig jaar. Vandaag is het een zeer moeilijke dag voor An en op Instagram herdenkt ze nu haar dierbare vriend en collega. Zo deelt ze een prachtige foto van hun tweetjes en pent daarnaast ook een mooie boodschap neer.

“Drie jaar gemis maar oneindig veel liefde”, aldus An. In de comments staat het vol met hartjes en steunbetuigingen. De volgers van de actrice willen haar dan ook een hart onder de riem steken en ze wensen haar heel veel sterkte toe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door An Swartenbroekx (@an_swartenbroekx)

TAGS  I  An Swartenbroekx  I  Johny Voners  I  FC De Kampioenen