'Thuis'-actrice Daphne Paelinck heeft somber nieuws over nakende huwelijk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-actrice Daphne Paelinck heeft somber nieuws over nakende huwelijk

'Thuis'-actrice Daphne Paelinck heeft somber nieuws over nakende huwelijk

In ‘Thuis’ stapte Adil (Nawfel Bardad-Daidj) vrijdagavond eindelijk in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Christine. Maar ook in het echte leven luiden de huwelijksklokken binnenkort voor actrice Daphne Paelinck. Zo’n anderhalf jaar geleden ging haar vriend Randall voor haar op één knie. Toch heeft ze nu slecht nieuws over haar trouwplannen.

Daphne Paelinck gaat intussen al anderhalf jaar als verloofde vrouw door het leven. Maar gelukkig is zij niet zo’n bridezilla als Christine, haar personage in ‘Thuis’. “Die Christine wil alles wel héél groots en tot in de puntjes voorbereiden. Zo wil ik niet trouwen”, aldus de actrice. “Randall en ik zullen eerder voor een intieme plechtigheid kiezen: met z’n tweetjes op het stadhuis. Nadien gaan we een hapje eten met onze ouders en wat later organiseren we nog een party met foodtrucks voor de vrienden.”

“Ik hoor vaak dat een huwelijksdag voorbij vliegt als er veel volk is en je van alles moet regelen. Dat wil ik niet. Ik wil van die dag genieten. Láng genieten”, besluit Daphne. De plannen zijn er, nu de datum nog. Want die ligt nog steeds niet vast. “Het is ook zo druk”, bekent de actrice. “Maar alles ligt open. Op een ochtend zullen we wakker worden en beslissen: vandaag leggen we een datum vast en dan trouwen we snel. Maar we hebben geen haast”, klinkt het.

Dat Daphne het druk heeft, is in ieder geval geen leugen. De actrice staat bijna dagelijks op de set van ‘Thuis’ en heeft nog drie theatervoorstellingen gepland voor het komende jaar. “Daarnaast heb ik veel stemmen- en reclamewerk. Je merkt het: een overvolle agenda”, legt ze uit. “En die laat een huwelijk organiseren dus amper toe”, lacht Daphne.

Populair

Laatste nieuws