-->

Is Foxy Lady wel Danira in The Masked Singer? Ward Kerremans praat mond voorbij

Is Foxy Lady wel Danira in The Masked Singer? Ward Kerremans praat mond voorbij
Zondag 19 Maart 2023 - 14:00   I   Foto: VTM, Photonews   I   door Redactie

Julie Van den Steen en Kevin Janssen zijn alvast overtuigd, het grootste deel van de kijkers ook: Danira Boukhriss Terkessidis is Foxy Lady in ‘The Masked Singer’. Maar is dat wel zo? Het Laatste Nieuws voelt haar kersverse vriend, acteur Ward Kerremans, aan de tand.

Dinsdagavond ging de nieuwe ’Netflix’-film ‘Noise’ in première, waarin Ward Kerremans de hoofdrol speelt. En de rode loper was volgens Het Laatste Nieuws het geknipte moment om even naar Danira’s mogelijke deelname aan ‘The Masked Singer’ te polsen. “Wat is het engste? De film ‘Noise’ of verzwijgen dat Danira in ‘The Masked Singer’ zit?”, vraagt Showbits-reporter Senne zich af.

“De film ‘Noise’”, antwoordt Ward meteen. “Ik weet niet wat Danira doet. Ik weet dat ik niet in zo’n pak zit. En verder heb ik nog nooit naar ‘The Masked Singer’ gekeken”, klinkt het mysterieus bij de acteur. Danira’s vriend houdt de lippen dus stijf op elkaar. Toch is tv-kijkend Vlaanderen er zeker van dat het VRT-gezicht al weken als Foxy Lady op het podium staat.

Danira kan namelijk een pakje zingen en bewegen, dat heeft ze al meermaals bewezen. Maar ook de hints liegen er niet om. Neem nu de viool. De presentatrice heeft het instrument tien jaar lang bespeeld. Het Spaanse woordenboek verwijst dan weer naar haar Spaanse studies aan de VUB Taal- en Letterkunde. Ook heel wat links naar haar programma ‘Over Eten’ doen onder andere vermoeden dat de ‘Beyoncé van Vlaanderen’ Foxy Lady is.