'Thuis'-makers hebben groot nieuws: "Deze personages kunnen terugkeren" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-makers hebben groot nieuws: "Deze personages kunnen terugkeren"

'Thuis'-makers hebben groot nieuws: "Deze personages kunnen terugkeren"

In soapland is het steeds een komen en gaan van personages. Er zijn dan ook heel wat personages die de trouwe ‘Thuis’-kijkers graag weer op hun scherm zouden zien. Dan hebben de makers van de soap goed nieuws voor de fans.

Er zijn al heel wat acteurs en actrices de revue gepasseerd in de grootste soap van Vlaanderen. “In de bijna 5.400 afleveringen van ‘Thuis’ hebben uiteraard al heel veel acteurs bij ons gewerkt. In het VRT-archief alleen al staan meer dan 750 acteurs en actrices op de castlijsten”, vertelt ‘Thuis’-producer Hans Roggen in TV-Familie.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat we wel vaker voormalige ‘Thuis’-gezichten zien opduiken in andere reeksen, recent nog in ‘Het Verhaal van Vlaanderen’. Denk maar aan Bert Verbeke (Bram) en Muriel Bats (Mayra). Daarom sluit de producer ook niet uit dat er straks ook oude bekenden kunnen terugkeren naar de soap.

“In een langlopende reeks als ‘Thuis’ kan elk personage terugkeren dat niet dood en begraven is”, zegt Hans Roggen in het weekblad. “Heel wat mensen kregen enkele jaren na een kleine gastrol overigens een grotere rol. Dus: de deur staat bij ons altijd op een kier, maar het verhaal bepaalt of het kan”, aldus de producer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws