-->

Jacques Vermeire moet dringend onder het mes: "We maken er het beste van"

Jacques Vermeire moet dringend onder het mes:
Zaterdag 18 Maart 2023 - 19:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Jacques Vermeire heeft de laatste tijd niet veel geluk. Na een lelijke val sukkelt de acteur nog steeds met zijn schouder, die hij vorig jaar brak. Maar daar bleef het niet bij. Een tijdje later moest de komiek opnieuw dringend onder het mes.

Straks kunnen we alweer een nieuwe aflevering van ‘De Vermeires’ meepikken op VTM. Een minder leuke deze keer, want Jacques Vermeire neemt de kijkers mee naar het ziekenhuis. Na lang uitstel laat de acteur eindelijk zijn niersteen verwijderen. "Dat is zo’n operatie waar je toch even over nadenkt”, bedenkt hij zich. “Dat is toch via de plasbuis en je weet dat het daar met trillingen is en ze gaan een stent plaatsen.”

“Maar ik laat dat niet merken, hé. Verstand op nul. Ik ben altijd rustig”, klinkt het. Maar leuk is anders natuurlijk. “Plezant is het niet. Maar eens ik er ben, ben ik op mijn gemak. Da's zoals op reis gaan. Ik ga nooit graag op reis tot ik in de luchthaven ben. Nu is dat het ziekenhuis. Ik ga nooit graag naar een ziekenhuis, maar als ik er ben: een babbeltje, papieren invullen…”, legt Jacques uit.

Zijn dochter is er iets minder gerust in. "Ik vind dat toch spannend, hoor", geeft Julie Vermeire toe. "Ja, da's altijd spannend, maar iedereen maakt het ook mee”, stelt Jacques haar gerust. “Ik ben niet anders dan een andere mens. Het is geen leuke dag, maar we maken er het beste van”, aldus haar vader.

TAGS  I  Jacques Vermeire  I  Julie Vermeire