Zijn Julia Boschman en haar vriend uit elkaar? K3’tje reageert op geruchten Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zijn Julia Boschman en haar vriend uit elkaar? K3’tje reageert op geruchten

Zijn Julia Boschman en haar vriend uit elkaar? K3’tje reageert op geruchten

Het liefdesleven van Julia Boschman heeft al vaker de kranten gehaald, zeker na haar vermeende overspel met Metejoor. Nu doen opnieuw geruchten de ronde dat het K3’tje en haar vriend Ben Broek uit elkaar zouden zijn. De blondine laat van zich horen.

Afgelopen zomer werd de roddel verspreid dat Julia Boschman en Metejoor de lakens hadden gedeeld tijdens de opnameperiode van ‘The Voice Kids’. Daarna startte de geruchtenmolen dat het K3’tje niet langer een koppel vormde met Ben, met wie ze zo’n vier jaar samen is. Het feit dat de twee sinds afgelopen zomer geen foto’s meer met elkaar gedeeld hebben op sociale media, lijkt de vermoedens alleen maar te versterken.

Toch lijkt er helemaal geen vuiltje aan de lucht. In het Nederlandse magazine Weekend bevestigt Julia dat ze nog steeds samen zijn. Ze heeft het momenteel dan wel enorm druk met de nieuwe K3-show ‘Vleugels’, tijd maken voor haar vriend doet ze nog steeds. Minder vaak dan anders, maar elkaar soms eens missen kan ook voordelig zijn, vindt de blondine. "Dat heb je ook wel een beetje nodig", denkt het K3’tje erover.

Ben komt langs wanneer hij kan. “En daar wordt nooit een probleem van gemaakt”, weet Julia te vertellen. “Vanuit de productie vragen ze standaard: 'Komt Ben slapen?' Vaak zeg ik: 'Weet ik nog niet, zou kunnen.' Eigenlijk valt het heel goed te combineren”, aldus ‘de blonde van K3’. Daarmee drukt ze meteen alle geruchten de kop in.

Populair

Laatste nieuws