Karen Damen kapot van verdriet door overlijden van dierbare: "Heel veel sterkte" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen kapot van verdriet door overlijden van dierbare: "Heel veel sterkte"

Karen Damen kapot van verdriet door overlijden van dierbare: "Heel veel sterkte"

Gisteren werd er in Antwerpen vaderdag gevierd. Voor Karen Damen was dat erg pijnlijk, want voor haar was het de eerste vaderdag zonder haar geliefde papa. Hij stierf enkele maanden geleden.

Karen Damen maakte in november zelf het droevige nieuws bekend dat ze afscheid moest nemen van haar vader. Hij overleed op 80-jarige leeftijd. “Rust zacht, papa. Je hebt het verdiend”, schreef ze toen op haar Instagrampagina. Zo’n jaar geleden moest ze ook al afscheid nemen van haar pluspapa.

Ter gelegenheid van vaderdag zet Karen nu haar overleden papa in de bloemetjes. “Fijne vaderdag in de hemel”, klinkt het triest. De zangeres deelt ook meteen een foto uit de oude doos. Zo zien we een heel jonge Karen samen met haar papa op een bankje zitten. Daar moeten haar volgers meteen wat over kwijt.

“Zalige foto”, “Helemaal Sky” en “Mooi”, reageren ze onder meer. Daarnaast willen ze Karen ook nog een hart onder de riem steken. “Gecondoleerd met je verlies”, “Heel veel sterkte voor jou”, “Karen, ik ken dat gevoel maar al te goed. Wat mis ik mijn pa alle dagen zo erg. Sterkte” en “Heel veel liefde”, schrijven ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws