Volgers van Natalia maken zich grote zorgen over haar dochtertje Bobbi-Loua Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Volgers van Natalia maken zich grote zorgen over haar dochtertje Bobbi-Loua

Volgers van Natalia maken zich grote zorgen over haar dochtertje Bobbi-Loua

Gisteren was het vaderdag en om haar vriend Frederik Binst in de bloemetjes te zetten, deelt Natalia een filmpje van haar dochtertje op Instagram. Al snel wordt de zangeres op de vingers getikt door haar volgers, want zij zijn heel bezorgd.

Natalia en haar vriend Frederik Binst zijn de trotse ouders van twee kindjes. In maart 2020 kregen ze hun dochtertje Bobbi-Loua en in december 2021 werd hun gezinnetje nog wat groter. Toen mochten ze hun zoontje Apollo in de armen sluiten. In Antwerpen werd er gisteren vaderdag gevierd en daarom deelt de mama een leuk filmpje van haar dochtertje in de auto op Instagram.

“Vandaag vieren we de papa van mijn kindjes, want papa’s zijn the best”, schrijft ze onder een filmpje van haar dochtertje. “Gelukkige vaderdag aan mijn liefje en alle andere superpapa’s met superkrachten”, voegt de zangeres er nog aan toe. In de comments staat het al snel vol met berichtjes van haar volgers die zich grote zorgen maken over Bobbi-Loua.

Zo merken ze op dat het dochtertje van Natalia niet goed vastzit. “Het is een dotje, maar ik zou toch haar autogordel veilig aandoen”, “Meid, je gaat het jezelf nooit vergeten als je meisje door het raam vliegt omdat je haar gordel niet juist hebt aangedaan”, “Super, maar je zet ze best goed vast in de rijdende auto” en “Verkeerde autostoel en gordel niet goed aan”, reageren zij onder meer.

Populair

Laatste nieuws