Véronique De Kock biedt excuses aan aan Barbara Sarafian: dit is er aan de hand TV en Radio
TV en Radio

Véronique De Kock biedt excuses aan aan Barbara Sarafian: dit is er aan de hand

Véronique De Kock biedt excuses aan aan Barbara Sarafian: dit is er aan de hand

Afgelopen vrijdag ontdekte Vlaanderen dat Véronique De Kock in het pak van Mummie zat in ‘The Masked Singer’. De ex-Miss België blikt nu terug op deze bijzondere ervaring en ze wil zich daarnaast ook nog even verontschuldigen.

In de zevende aflevering van het populaire VTM-programma ‘The Masked Singer’ werd Véronique De Kock uitgeschakeld. Zij zat in het pak van Mummie en dat vond ze een geweldige ervaring. “Het einde van het avontuur, maar wat een rit”, schrijft ze nu onder enkele foto’s op haar Instagrampagina.

De ex-Miss België verklapt ook meteen dat we nog niet het laatste van Mummie gezien hebben. “Mummie is out, maar komt nog één keer terug in het Sportpaleis op 15 april", aldus Véronique. Dan zal ‘The Masked Singer Live in Concert’ plaatsvinden in Antwerpen. In die show zullen verschillende karakters uit het programma het beste van zichzelf geven.

Afsluiten doet Véronique door VTM te bedanken, maar ze wil ook nog haar excuses aanbieden. “Sorry aan Barbara Sarafian voor alle overlast”, zegt ze. De actrice was namelijk een lange tijd één van de hoofdverdachten. In de comments vinden de volgers van Véronique dat ze het geweldig heeft gedaan. “Topper”, “Straffe madam”, “Fantastische prestatie”, “Sterk bezig”, “Zalig” en “Jij kan nogal dansen en zingen”, reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws