Tanja Dexters lokt heel wat reacties uit met pikante foto van haar volle boezem sexy
sexy

Tanja Dexters lokt heel wat reacties uit met pikante foto van haar volle boezem

Tanja Dexters lokt heel wat reacties uit met pikante foto van haar volle boezem

Tanja Dexters laat de harten van al haar volgers op Instagram opnieuw sneller slaan. De ex-Miss België draagt een wel erg diep uitgesneden kleedje en daar hebben haar fans meteen wat over te zeggen.

In 1998 werd Tanja Dexters gekroond tot Miss België. Intussen is ze 46, maar ze heeft nog steeds heel wat fans. Zeker op Instagram doet ze het goed, want daar laat ze zich geregeld van haar meest sexy kant zien. De laatste tijd kreeg ze echter heel wat negatieve reacties te verduren, want velen vinden dat ze te mager is geworden.

Nu post Tanja een nieuw uitdagend kiekje op haar Instagrampagina waarop ze op de zetel zit. De blondine pronkt met haar goedgevulde boezem en haar volgers reageren meteen vol lof. “Dat is nu nog eens een mooie foto van jou, Tanja. Is de eerste keer dat ik dat schrijf” en “Dit is nog eens een prachtige foto van jou die laat zien hoe mooi je bent”, klinkt het.

Daarnaast staan de comments ook vol met complimentjes. “Zo aantrekkelijk en sexy”, “Wat een plaatje toch hé”, “Super, wow”, “Hot”, “Te knap”, “Prachtig”, “Knappe dame”, “Adembenemend mooi”, “Damn, sexy”, “Klassebak” en “Jawadde”, schrijven haar fans onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws