Stapt Frank Deboosere over naar andere zender? Weerman onthult verrassend nieuws TV en Radio
TV en Radio

Stapt Frank Deboosere over naar andere zender? Weerman onthult verrassend nieuws

Stapt Frank Deboosere over naar andere zender? Weerman onthult verrassend nieuws

Vanavond komt er een einde aan een tijdperk. Frank Deboosere voorspelt straks voor de laatste keer in zijn carrière het weer op Eén. Weervouw Jacotte Brokken staat al klaar om in april zijn grote schoenen te vullen. Maar wat is Frank van plan na zijn vertrek bij de openbare omroep? Gaat hij bij de concurrent aan de slag?

Vanavond nemen we na 36 jaar trouwe dienst afscheid van Frank Deboosere (64). En dat gebeurt natuurlijk in stijl. Eén pakt straks uit met een speciale televisiespecial, ‘Dank weerman Frank’, om de weerman stevig in de bloemetjes te zetten. Iets wat eigenlijk al de hele week gebeurt. “Ik heb deze week al veel boezems tegen mijn smalle borst gedrukt”, lacht Frank bij Radio2. “Ik ben een blij en gelukkig man. Ik ben blij dat ik dit allemaal heb mogen meemaken.

Iets vroeger dan verwacht moet hij de deur van de VRT definitief achter zich dichttrekken. Frank moet zijn resterende vakantiedagen, die zich dankzij zijn overuren alleen maar opstapelden, verplicht opnemen. Maar wat zijn de plannen van de weerman na zijn pensioen?

“Ik ga alleszins niet in de politiek, maar ik heb absoluut geen zittend gat”, lacht hij. Maar raakt hij misschien wel bij de concurrentie aan de bak? “Ik heb gisteren wel al een eerste mail gekregen”, vertelt Frank over een concurrerende zender. “Maar ik ga het niet doen. Ik blijf getrouwd met de VRT”, besluit het VRT-icoon.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws