Minister Annelies Verlinden onthult hartverscheurend nieuws: "Groot verdriet" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Minister Annelies Verlinden onthult hartverscheurend nieuws: "Groot verdriet"

Minister Annelies Verlinden onthult hartverscheurend nieuws: "Groot verdriet"

Annelies Verlinden schittert vanavond in de tweede aflevering van ‘Viva La Feta’ en daarin is ze bijzonder openhartig. Zo praat ze onder andere openlijk over haar kinderwens en daar moet ze nog iets over kwijt.

Annelies Verlinden kennen we beter als de minister van Binnenlandse Zaken. In de tweede aflevering van ‘Viva La Feta’ is het CD&V-gezicht te gast bij Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham. Toch was het niet zo eenvoudig voor haar om even naar het Griekse eiland Sifnos te reizen. “Elke keer ik naar het buitenland ga, moet ik zeven brieven schrijven en wachten op goedkeuring”, zegt de minister.

“Ik schreef een brief naar onder andere de koning en de eerste minister”, aldus Verlinden. Toch vindt ze dat niet gek. ”Ik ben lid van de regering en als ik in het buitenland dingen ga doen die niet passen bij het beleid dat onze regering wil voeren, kun je een diplomatiek conflict krijgen”, legt ze uit. Daardoor zijn Jani en Otto-Jan zeer blij om haar te mogen ontvangen.

In de aflevering hebben ze dan ook zeer diepgaande gesprekken. Zo vertelt Annelies onder meer dat ze heel wat dingen aan de kant heeft moeten schuiven voor haar carrière. “Ik heb er niet voor gekozen om geen kinderen te krijgen”, verklapt ze. “Toen ik jong was, dacht ik altijd dat ik veel kinderen ging krijgen”, klinkt het. “Maar dat is anders gelopen en dat is wel een groot verdriet”, geeft ze eerlijk toe.

Populair

Laatste nieuws