Wordt Metejoor straks papa? Zanger onthult groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wordt Metejoor straks papa? Zanger onthult groot nieuws over gezinsuitbreiding

Wordt Metejoor straks papa? Zanger onthult groot nieuws over gezinsuitbreiding

Er deden de laatste tijd, en al zeker na de roddels over zijn overspel met Julia Boschman van K3, heel wat geruchten de ronde dat Metejoor en zijn vriendin Britt uit elkaar zouden zijn. Die drukte de zanger al meermaals de kop in. Het gaat beter dan ooit tussen de tortelduifjes. Is er misschien zelfs een kindje op komst?

Metejoor is intussen bijna vijf jaar samen met zijn vriendin Britt, én pluspapa van haar twee dochtertjes, Max en Luz. Een rol die hem goed lijkt af te gaan. “De rol van pluspapa ligt me heel goed”, vertelt de zanger in Nina. “Ik heb altijd al goed geklikt met kinderen. Als ik vroeger in de lagere school zat, speelde ik met de kindjes van de kleuterklas. Als er bij ons thuis vriendinnetjes komen spelen van de meisjes, speel ik graag mee. Ik vind dat geweldig.”

Bovendien koestert de zanger zelf een vurige kinderwens. "Ja, eigenlijk wel”, geeft hij toe. Toch zijn er nog enkele zaken die Metejoor tegenhouden. “Maar dat is allemaal niet zo eenvoudig, met die muziekcarrière. Lukt die combinatie? Wordt dat niet te zwaar in de babyjaren?”, vraagt hij zich af.

"Maar natuurlijk wil ik ooit zelf papa worden”, herhaalt hij. “Een eigen zoon of dochtertje, om heel de dag te knuffelen, moet echt fijn zijn”, bedenkt Metejoor zich. “Maar ik wil daar op dit moment niet te zwaar over piekeren. Het zal wellicht nooit 'het goede moment' zijn, en soms moet je het dan toch gewoon doen. We zullen wel zien wanneer het zover is”, aldus de zanger. Maar er zit duidelijk geen haast achter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws