Na overstap van VRT naar Eyeworks: Raf Jansen eerlijk over sfeer bij 'Thuis' TV en Radio
TV en Radio

Na overstap van VRT naar Eyeworks: Raf Jansen eerlijk over sfeer bij 'Thuis'

Na overstap van VRT naar Eyeworks: Raf Jansen eerlijk over sfeer bij 'Thuis'

Begin januari werd de productie van ‘Thuis’ door de VRT uitbesteed aan het externe productiehuis Eyeworks. Een overstap die niet elke acteur even gelukkig stemde. En dat was niet zo bevorderlijk voor de sfeer achter de schermen van de soap. Raf Jansen (Dieter) onthult hoe het er intussen aan toegaat.

De sfeer na de verhuis van VRT naar Eyeworks was volgens Mathias Vergels (Lowie) verre van optimaal. “Dat is natuurlijk een goede boite, maar voor de crew is het een ramp. Heel veel mensen verliezen hun job”, vertelde de acteur bij Radio2. “En de manier waarop is niet helemaal kosjer. Ik denk dat ik daar niet alleen in sta.” “Niemand wist waar hij aan toe was en dat zorgde voor veel onrust. Een vervelende situatie”, vulde Erik Goossens (Alexander) aan in Dag Allemaal. “Maar het is allemaal ’n beetje gekoeld zonder blazen.”

Lauren Müller (Thilly) daarentegen zag de verhuis iets positiever in. “Ik ga ervan uit dat de huidige veranderingen positief bedoeld zijn en op termijn dan ook een positief effect zullen hebben”, klonk het bij de actrice in TV-Familie. En ze lijkt nog gelijk te krijgen. Een paar dagen geleden vond het eerste feestje met het nieuwe productiehuis plaats en het ziet ernaar uit dat iedereen het intussen enorm naar zijn zin heeft.

“Het eerste feestje van Eyeworks, Warner Bros. en ‘Thuis’. En dat met de beste collega’s”, schrijft Raf Jansen op Instagram. Op de foto zien we de acteur poseren met collega’s Jeroen Lenaerts (Tim) en Stan Van Samang (Harry). De zorgen rond de overstap zijn duidelijk zo goed als vergeten. De kijkers zijn maar al te blij om dit te zien. “Knappe gasten”, “Zalig”, “Jawadde dadde”, “Heerlijk” en “Zag er plezant uit”, reageren Rafs volgers meteen. Ook Marieke Dilles (Vicky) en Tina Maerevoet (Paulien) laten hartjes achter in de comments.

Populair

Laatste nieuws