Gert Verhulst overdondert iedereen met grootse plannen: "Mijn grootste droom" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gert Verhulst overdondert iedereen met grootse plannen: "Mijn grootste droom"

Gert Verhulst overdondert iedereen met grootse plannen: "Mijn grootste droom"

Afgelopen zondag ging de gloednieuwe spektakelmuscial ‘Red Star Line’ in première in het Studio 100 Pop-Up Theater. Grote baas Gert Verhulst kon zijn weekend dus in alle schoonheid afsluiten, want de voorstelling werd van alle kanten zeer positief onthaald. Meer nog, de presentator heeft er grootse plannen mee.

Heb je de spektakelmusical '40-45' gezien? Doe er nu dan maar een schepje bovenop. 'Red Star Line' schijnt nog een pak indrukwekkender te zijn. “We hebben geprobeerd om het nog spectaculairder te maken. De decors zijn groter, de bewegingen zijn specialer, de muziek is grootser. Op alle fronten hebben we een tandje bijgestoken”, legt Gert Verhulst uit aan VTM Nieuws. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

“Aan de reacties van de mensen te zien, denk ik dat dat gelukt is”, besluit de Studio 100-baas. En of het gelukt is! De tickets vliegen de deur uit. Momenteel zijn er al zo’n 175.000 kaartjes verkocht. “We zijn ontzettend blij met het aantal tickets dat nu al verkocht is”, onderstreept Gert. “Maar we dromen er natuurlijk van om '40-45' te evenaren. Al mag je dat eigenlijk niet verwachten.” En die dromen reiken ver, zelfs tot in het buitenland. Zo trekt 'Red Star Line' in september 2024 al naar onze noorderburen.

“Het is wel de bedoeling dat 'Red Star Line' '40-45' gaat opvolgen in Nederland”, vervolgt Gert. Maar hij ziet het nog een pak grootser. “De boten vertrokken natuurlijk vanuit heel veel plekken in Europa: Hamburg, Rotterdam… En die boten kwamen natuurlijk ergens aan, namelijk Inn Amerika. Dus het is eigenlijk wel onze ambitie en onze grote droom om met deze musical ooit ook - net zoals al die migranten - de plas over te steken en in Amerika te laten zien”, droomt hij luidop. “Er zijn nog geen concrete plannen, maar we zijn wel volop voorbereidingen aan het treffen”, aldus Gert.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws