3 weken na plotse exit: Chiara uit 'Big Brother' onthult échte reden van vertrek TV en Radio
TV en Radio

3 weken na plotse exit: Chiara uit 'Big Brother' onthult échte reden van vertrek

3 weken na plotse exit: Chiara uit 'Big Brother' onthult échte reden van vertrek

Eerder deze maand besloot Chiara om het ‘Big Brother’-huis vrijwillig te verlaten. Een echte uitleg voor haar vertrek kwam er niet. Het programma bevestigde alleen dat ze vertrokken is wegens privéomstandigheden. Nu klapt ze eindelijk uit de biecht.

“Wegens privéomstandigheden heeft Chiara het huis helaas moeten verlaten”, stond er op 1 maart plots te lezen op het Instagramaccount van ‘Big Brother’. De Nederlandse kandidate bleef een lange tijd stil, maar nu vertelt ze dat ze een goede reden had om naar huis te gaan. “Een week nadat ik het huis in ging is mijn mama erg ziek geworden”, schrijft ze nu op haar Instagramverhaal.

“Ze doet er alles aan om beter te worden. De strijd valt zwaar, maar strijders blijven positief”, aldus Chiara. Nu ze de echte reden van haar vertrek heeft verklapt, wil ze dan ook met rust gelaten worden. “We lopen het ziekenhuis plat om bij haar te zijn. ‘Big Brother’ is een prachtig avontuur en ik heb er genoeg over te zeggen, maar mijn focus ligt nu bij dingen die er écht toe doen in het leven: familie”, klinkt het.

Vervolgens heeft ze ook nog een duidelijke boodschap voor haar fans. “Sorry. De tijd die ik over heb nu, ga ik niet besteden aan interviews of YouTube”, onderstreept ze. Daarnaast wil ze zich ook distantiëren van de negativiteit die online verspreid wordt over het programma en de kandidaten. “Ik heb meegedaan aan ‘Big Brother’ voor de uitdaging en het avontuur, niet voor volgers. Toch sluit ik jullie in mijn hart en ben ik superdankbaar voor de steun die ik van jullie krijg”, besluit ze.

3 weken na plotse exit: Chiara uit 'Big Brother' onthult échte reden van vertrek
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws