Na horrorcrash: ex-Miss België Chayenne Van Aarle deelt hartverscheurend nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na horrorcrash: ex-Miss België Chayenne Van Aarle deelt hartverscheurend nieuws

Na horrorcrash: ex-Miss België Chayenne Van Aarle deelt hartverscheurend nieuws

Vorige maand raakte Chayenne Van Aarle betrokken bij een zwaar verkeersongeval. De ex-Miss België kwam onder een vrachtwagen terecht, maar gelukkig heeft ze de zware klap overleefd. Helaas maakt ze nu opnieuw droevig nieuws bekend.

Wat er zich juist afspeelde op 7 februari weet Chayenne Van Aarle nog steeds niet. Op de E17 knalde ze op een vrachtwagen en er werden geen remsporen gevonden. Volgens de hulpdiensten is het een wonder dat ze het ongeluk heeft overleefd. “Ik weet niet of ik me ooit iets van dat ongeval zal herinneren”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. “Maar daar wil ik zelf ook niet te hard over nadenken. Hetzelfde over wanneer ik terug in een auto durf te stappen”, klinkt het.

Nu, anderhalve maand na het accident, meldt ze opnieuw somber nieuws. Zo is ze niet langer samen met haar vriend Nicolas Geniets. Zo’n twee maanden geleden maakte ze bekend dat ze de liefde had gevonden, maar nu bevestigt Chayenne dat ze al een punt achter hun relatie hebben gezet. “Het voelde op dat moment veilig en vertrouwd om gesteund te worden door mijn toenmalige vriend, maar ik voel nu pas dat ik dat hoofdstuk moet verwerken door rust te nemen voor mezelf”, legt ze uit.

“Die rust neem ik het best alleen. Als vrijgezel”, voegt ze er nog aan toe. Ze verduidelijkt ook dat ze als vrienden uit elkaar zijn gegaan. "Ik ben gelukkig geweest in onze relatie, maar de voorbije drie maanden zijn gewoon te intens geweest”, onderstreept ze. “Voor het ongeval was ik al een zelfstandige vrouw die keihard knokt, maar sindsdien nog meer. Dat ongeval heeft mijn kijk op het leven écht veranderd”, bedenkt Chayenne zich. Intussen woont de ex-Miss België terug in haar appartement in Antwerpen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws