Ruth Beeckmans heeft ongelooflijk goed nieuws jaar na overlijden van haar vriend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ruth Beeckmans heeft ongelooflijk goed nieuws jaar na overlijden van haar vriend

Ruth Beeckmans heeft ongelooflijk goed nieuws jaar na overlijden van haar vriend

In april 2022 moest Ruth Beeckmans helaas afscheid nemen van haar partner Gary. Hij overleed op zijn 54ste onverwacht aan hartfalen. Een kleine twee maanden geleden maakte Ruth haar comeback als presentatrice in ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’ na 9 maanden afwezigheid. Maar niet alleen op het kleine scherm is ze nu helemaal terug.

Ruth Beeckmans is terug van weggeweest. Niet alleen als presentatrice op VTM heeft ze haar comeback gemaakt, ook als actrice schittert ze opnieuw op het scherm. Op het witte doek zelfs deze keer. Ruth speelt namelijk de hoofdrol in de nieuwe langspeelfilm ‘Aller/Retour’.

‘Aller Retour’ is een feelgoodfilm over een vrouwelijke truckchauffeur, gespeeld door Ruth, die een “niet zo evidente vriendschap” sluit met een transmigrant. “Met iemand die op de vlucht is op zoek naar een beter leven, ja. En hoewel hun werelden mijlenver uit elkaar liggen, lijken ze veel harder op elkaar dan ze ooit hadden verwacht”, kan de actrice nu al verklappen in HLN Showbits.

Op de première maakte Ruth bovendien een entree om over naar huis te schrijven. Ze kwam aangereden met een echte vrachtwagen. Een rol die haar op het lijf geschreven staat dus. “Ik vond dat een heel leuke rol om te spelen. Mijn papa was vroeger een trucker, dus voor mij was dat leuk om zelf eens in die wereld te stappen”, legt de actrice uit. “Ik heb ook echt mijn rijbewijs gehaald voor deze rol, in een recordtempo. Heel ervaren ben ik dus niet, maar het was top. Het is echt een heel fijne rol”, aldus Ruth.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws