Mogen we topverdachte voor Leeuw uitsluiten? "Daarom kan ik het al niet zijn" TV en Radio
TV en Radio

Mogen we topverdachte voor Leeuw uitsluiten? "Daarom kan ik het al niet zijn"

Mogen we topverdachte voor Leeuw uitsluiten? "Daarom kan ik het al niet zijn"

Je mag geloven wat je wil, maar Maksim Stojanac is momenteel verdachte nummer één voor het Leeuwenpak in ‘The Masked Singer’. Ook Vincent Fierens van Qmusic bewandelt die piste. De presentator besloot de ‘#LikeMe’-ster live op de radio aan de tand te voelen over zijn mogelijke deelname.

Of je nu overtuigd bent of niet, Maksim Stojanac krijgt dagelijks honderden berichten van tv-kijkend Vlaanderen met de vraag of hij Leeuw is. “Amai, amai, ik krijg toch wel heel veel reacties eerlijk gezegd”, reageert de acteur en zanger bij Qmusic. “Ik heb serieus wat theorieën gelezen.” En hoewel hij zich erin kan vinden, blijft hij in de ontkenningsfase.

“Ik begrijp wel waarom mensen aan mij denken, zeker en vast. Maar ik denk dat mensen onderschatten wat voor slechte moves ik eigenlijk wel niet heb”, legt Maksim uit op de radio. “Die Leeuw kan heel goed met zijn heupen bewegen en mensen die mij kennen, weten dat ik echt zo stijf als een hark ben.” Vreemd, aangezien hij in ‘#LikeMe’ wel vaker een potje moet dansen. “Maar daar sta ik tussen allemaal andere mensen. Helemaal alleen zo performen, dat is niet echt mijn ding”, bekent de zanger.

Toch slaagt de hoofdverdachte er niet in Vincent Fierens van de wijs te brengen. Bovendien merkt hij op dat Maksim vrijdag gloednieuwe muziek op de wereld loslaat. En laat ‘The Masked Singer’ nu de ideale manier zijn om dat te promoten. Volgens de Q-presentator is er geen twijfel mogelijk. Staat Maksim dan gewoon een potje te bluffen om iedereen op het verkeerde been te zetten?

Populair

Laatste nieuws