"Prachtig van jullie": Dina Tersago ontroert volgers met bijzonder nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Prachtig van jullie": Dina Tersago ontroert volgers met bijzonder nieuws

"Prachtig van jullie": Dina Tersago ontroert volgers met bijzonder nieuws

Dina Tersago schittert momenteel in ‘Boer zkt Vrouw’, waar het er op dit moment nogal bewogen aan toegaat. Maar naast televisie is het VTM-gezicht nog met heel wat andere projecten bezig. De presentatrice heeft de handen in elkaar geslagen met Qmusic-dj Tom De Cock.

Dina Tersago is mama van twee kindjes, Isak en Thor. Maar intussen zet de ‘Boer zkt Vrouw’-presentatrice zich ook in voor kinderen die het wat minder goed hebben. “Vanaf vandaag zijn Tom De Cock en ik de nieuwe ambassadeurs van Pleegzorg Vlaanderen”, kondigt ze aan op Instagram. “Het is zo belangrijk om een veilige thuis als kind te ervaren. Ik wil graag mensen informeren zodat ze, hopelijk, overwegen om de stap te zetten richting pleegzorg”, gaat Dina verder in Het Laatste Nieuws.

“1000 kinderen per jaar vinden geen pleeggezin. Dat zijn 1000 mensenleventjes die géén nieuwe, positieve wending krijgen. En de gevolgen zijn soms echt dramatisch”, vult Tom, die zelf een pleegzoon heeft samen met zijn man, diep bedroefd aan op Instagram. “Pleegzorg is er in alle maten en vormen. Soms is er maar een héél klein beetje extra tijd of liefde nodig. Soms heel, heel veel.”

Dina en Tom proberen aan te tonen dat pleegzorg effectief een verschil kan maken. En dat kunnen hun volgers wel bekoren. “Amai, top”, “Geweldig”, “Topvrouw”, “Twee geknipte personen voor dit doel”, “Veel succes”, “Prachtig van jullie”, “Elk kind verdient een gezin en iemand die hen ziet”, “Topdoel, want je thuis delen verrijkt je leven”, “Jullie twee. Perfecte combinatie” en “Prachtig initiatief”, luidt het in de comments. “Top”, juicht ook Evi Hanssen hen toe.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws