Saartje Vandendriessche verbluft volgers met afgetrainde lichaam: "Wat een body" sexy
sexy

Saartje Vandendriessche verbluft volgers met afgetrainde lichaam: "Wat een body"

Saartje Vandendriessche verbluft volgers met afgetrainde lichaam: "Wat een body"

Eind vorig jaar kwam er nog triest nieuws naar buiten over Saartje Vandendriessche. Zo werd ze, samen met tientallen andere werknemers, ontslagen bij de VRT. Nu gaat ze een nieuwe uitdaging aan.

Begin december werd Saartje Vandendriessche aan de deur gezet bij de VRT. De reden voor haar ontslag? Een grote ontslagronde wegens besparingen bij de openbare omroep. “Wat ik nu ga doen? Wel, ik blijf in de eerste plaats vooral lachen. En dan zien we wel weer”, zei ze toen op sociale media.

Intussen is ze hard aan haar conditie aan het werken, want Saartje gaat een grote uitdaging aan. “Momenteel ben ik volop aan het trainen voor de ’20km door Brussel’”, schrijft ze op haar Instagrampagina. Daarnaast heeft ze ook nog een bijzondere oproep. “Ik zoek nog teamgenoten om mij daarbij te vergezellen, want samen sta je sterker. Kandidaten kunnen zich aanmelden”, aldus de presentatrice.

Ook deelt ze meteen een sportief kiekje waarop ze haar gespierde lichaam in de kijker zet. In de comments reageren haar volgers alvast vol lof. “Zalige powersis jij”, “Nog meer trainen, en je bent al in topconditie”, “The body”, “Gefeliciteerd, blijven gaan”, “Altijd maar slanker en jonger”, “Topper” en “Go go go, Saartje”, schrijven ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws