Schokkend nieuws lekt uit over Adriaan Van den Hoof: "Huidige vriendin bedrogen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Schokkend nieuws lekt uit over Adriaan Van den Hoof: "Huidige vriendin bedrogen"

Schokkend nieuws lekt uit over Adriaan Van den Hoof: "Huidige vriendin bedrogen"

Adriaan Van den Hoof heeft geen gemakkelijke periode achter de rug. Vorig jaar beschuldigden verschillende vrouwen hem van grensoverschrijdend gedrag in de privésfeer. Recent verscheen de presentator voor het eerst sindsdien weer op het scherm om zijn spijt te betuigen. Een van de betrokken vrouwen reageert meteen op zijn excuses.

Vorig jaar in mei is de heisa Adriaan Van den Hoof losgebarsten. Maar vlak voordat die bom ontplofte, kreeg een van de vrouwen die hem beschuldigde een woedende Adriaan aan de lijn. “Hij had net te horen gekregen dat hij ‘Switch' niet meer zou mogen presenteren en dat hij zijn comedytournee niet zou kunnen afmaken”, legt de jonge vrouw uit in Dag Allemaal.

“Verrassend genoeg werd hij kalmer naarmate 't gesprek vorderde”, klinkt het. En verrassend genoeg biechtte de presentator toen ook zijn ontrouw op. Ook zijn huidige vriendin Emily zou hij bedrogen hebben. “Hij heeft toen ook eindelijk toegegeven dat hij iets had met meerdere vrouwen tegelijk, onder wie gek genoeg zijn huidige vriendin”, onthult de jonge vrouw.

Tijdens het telefoongesprek heeft de presentator ook voor de allereerste keer zijn verontschuldigingen aangeboden. “Maar of ik daar geloof aan hechtte? Da's moeilijk”, geeft de betrokkene toe. “Zo zit Adriaan in elkaar: eerst maakte hij me uit voor alles en nog wat, dan stuurde hij lieve berichten en 'n tijdje later zat 't spel weer op de wagen”, vervolgt ze. “Ik vind 't heel erg dat hij zogezegd niet weet waar de klachten vandaan komen. Dat iemand hem een loer wil draaien en wij ‘zomaar' klacht indienen, is dikke zever”, besluit de jonge vrouw verontwaardigd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws