Karen Damen overdondert iedereen met prachtig nieuws: "Écht niet verwacht" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen overdondert iedereen met prachtig nieuws: "Écht niet verwacht"

Karen Damen overdondert iedereen met prachtig nieuws: "Écht niet verwacht"

Karen Damen onthulde vorige week dat ze binnenkort opnieuw op tournee zal gaan met haar soloshow ‘De eerste keer’. Nu heeft de zangeres alweer fantastisch nieuws te horen gekregen en dat deelt ze maar al te graag met haar fans.

Enkele dagen geleden kwam Karen Damen met heel groot nieuws, want ze gaat voor het eerst op een theaterpodium staan. Zo maakte ze bekend dat ze gaat toeren met een onewomanshow. In 'De eerste keer' gaat ze onder meer enkele liedjes zingen en leuke anekdotes uit haar leven en carrière vertellen.

Ze verklapte ook meteen dat de show op 13 december in première gaat in de Arenberg te Antwerpen. Al snel bleek de interesse in 'De eerste keer’ zeer groot te zijn, want de Antwerpse theaterzaal was in amper zes uur tijd volledig uitverkocht. Daardoor besloot ze om een extra show toe te voegen op 14 december, maar ook voor die voorstelling zijn bijna alle tickets de deur uit.

“Dit had ik echt niet verwacht. Een ongelooflijke dank je wel allemaal”, reageert een dankbare Karen. “Ik beloof iedereen een avond vol buikpijn, van het lachen hopelijk”, knipoogt ze. Bovendien kondigt ze nu ook een derde voorstelling aan. Op zaterdag 16 maart 2024 zal ze schitteren in het Kursaal in Oostende.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws