Zanger Metejoor laat in zijn ziel kijken: "Daar ben ik écht heel bang voor" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zanger Metejoor laat in zijn ziel kijken: "Daar ben ik écht heel bang voor"

Zanger Metejoor laat in zijn ziel kijken: "Daar ben ik écht heel bang voor"

Met zijn muziek scheert Metejoor al een hele tijd hoge toppen, maar nu brengt hij ook een eigen kledingcollectie uit. Het gaat de zanger duidelijk voor de wind en nu reflecteert hij ook zelf over zijn immense succes.

Metejoor is populairder dan ooit. Zijn muziek doet het fantastisch goed, daarnaast schittert hij geregeld op tv én nu ligt ook zijn eigen kledinglijn in de winkelrekken. “Geregeld moet ik mezelf in de wang knijpen om te checken of ik niet droom met mijn ogen open”, vertelt hij nu aan TV-Familie.

Kunnen leven van zijn muziek is dan ook een droom die uitkomt voor Metejoor. “Ik ben blij én fier dat ik de moed heb gevonden om mijn droom volop te kunnen leven”, geeft hij toe. Wel verduidelijkt hij dat zijn succes het resultaat is van teamwerk. “Ik ben niet arrogant of verwaand geworden. Desalniettemin ben ik trots op wat mijn team en ik tot nu toe hebben bereikt”, aldus de zanger.

Hij verklapt ook dat hij niet bang is dat zijn succes ooit zal minderen. “Het enige waarvoor ik bang ben, is dat ik door één of ander noodlot mijn droomjob niet zou kunnen uitoefenen tot aan mijn pensioen”, biecht hij op. “Of dat het publiek mij op een dag beu wordt”, klinkt het. “Dat zou ik doodjammer vinden. Ik hoop namelijk nog veel mensen te kunnen inspireren met onze liedjes”, besluit Metejoor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws