3 jaar na kankerdiagnose: opnieuw bezorgdheid over Goedele Liekens' gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

3 jaar na kankerdiagnose: opnieuw bezorgdheid over Goedele Liekens' gezondheid

3 jaar na kankerdiagnose: opnieuw bezorgdheid over Goedele Liekens' gezondheid

Zo’n drie jaar geleden kreeg Goedele Liekens te horen dat ze huidkanker had. Intussen is ze al een hele tijd kankervrij verklaard. In ‘De Tafel van Vier’ deelt de 60-jarige seksuologe opnieuw minder goed nieuws over haar gezondheid.

In 2020 werd huidkanker vastgesteld bij Goedele Liekens. De kanker was bovendien uitgezaaid naar haar lymfeklieren. Na een operatie en zware chemo mocht ze in juni 2021 stoppen met haar behandeling. Een tijd later werd de seksuologe en politica gelukkig kankervrij verklaard.

Maar hoe gaat het nu met haar? “Het gaat wel”, zegt Goedele in ‘De Tafel van Vier’. Maar helaas moet ze ook minder goed nieuws delen. De seksuologe moest recent opnieuw op onderzoek. “Ik ben onlangs onder de scanner geweest en dan zien ze toch weer iets”, vertelt Goedele openhartig.

“Je bent dus nooit helemaal gerust. En dat vind ik moeilijk”, biecht Goedele op. “Ik sta mezelf niet gemakkelijk toe om daar te veel over na te denken. Maar aan de andere kant heb je mensen die na vijf jaar ineens hervallen, dus je blijft daar wel aan denken.” Toch laat de politica haar hoofd niet hangen. “Ik ben onlangs 60 geworden en heb aangekondigd: ‘Op weg naar de 70!'”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws