Maksim Stojanac geeft ongezouten mening over Pommelien Thijs en Camille Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maksim Stojanac geeft ongezouten mening over Pommelien Thijs en Camille

Maksim Stojanac geeft ongezouten mening over Pommelien Thijs en Camille

Het is indrukwekkend om te zien hoe de ‘#LikeMe’-sterren op vier jaar tijd hun plekje hebben verzilverd in de Vlaamse media. Elk op zich bewandelen ze naast de populaire jeugdserie hun eigen pad. Maar is er dan geen sprake van jaloezie? Maksim Stojanac klapt uit de biecht.

Maksim Stojanac timmert volop aan zijn solocarrière. Na zijn debuutplaat ‘MAKSIM’ vorig jaar, met hits als ‘Vechten Voor Je’ en ‘Zonder Mij’, bracht de zanger vandaag zijn gloednieuwe single ‘ONDER INVLOED’ uit. Het gaat hard voor de zanger. Maar natuurlijk ook voor ‘#LikeMe’-collega’s Camille Dhont, Pommelien Thijs, Francisco Schuster en Sali Haidara. Hoewel ze solo elk hun eigen weg op gaan en het succes van de ene nog wat groter is dan dat van de andere, gunnen ze het elkaar enorm.

Zo zat Maksim onlangs backstage vol trots te kijken hoe Camille voor uitverkochte Lotto Arena zong. “Ik kon dat niet vatten”, vertelt de zanger in HLN Showbits. Ik vond dat zo maf, want in mijn hoofd zag ik Camille altijd al op dat podium staan. Ik heb haar altijd gezegd: ‘Camille, je wordt een superster’. En nu kon ik zeggen: ‘Ik heb het u gezegd, hé.’”

“Ja, ik ben supertrots”, besluit Maksim. “Ook op Pommelien. Wat zij allemaal doet. Het is een fantastische vrouw. Ze schrijft prachtige teksten, maakt héél mooie muziek. Francisco binnenkort ook en Sali heeft ook haar eerste single uitgebracht. Iedereen begint te bewegen en dat is supermooi om te zien”, kan hij er alleen maar over zeggen. Van jaloezie is er duidelijk geen sprake. “We zijn allemaal samen gestart om dit uiteindelijk te mogen verwezenlijken. Wij leven onze droom, dus je kan dat alleen maar aanmoedigen”, aldus Maksim.

Populair

Laatste nieuws