Anouk Matton krijgt het moeilijk in huwelijk met Dimitri Vegas: "Kost me moeite" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Anouk Matton krijgt het moeilijk in huwelijk met Dimitri Vegas: "Kost me moeite"

Anouk Matton krijgt het moeilijk in huwelijk met Dimitri Vegas: "Kost me moeite"

Anouk Matton, dj en onlangs nog ontmaskerd als Vlinder in ‘The Masked Singer’, is intussen al zo’n vijf jaar getrouwd met Dimitri Vegas. Maar hoe gaat het nog met ons favoriete dj-koppel? In TV-Familie vertelt Anouk openhartig over de moeilijkheden in hun relatie.

Vijf jaar geleden stapte dj-koppel Anouk Matton en Dimitri Vegas in het huwelijksbootje. “Dat begint te tellen! Zeker en vast!”, denkt Anouk erover in TV-Familie. Sinds de zomer van 2021 mogen ze zich trotse ouders noemen van hun eerste kindje samen, hun zoontje London. Ook een tweede kindje sluiten ze niet uit.

Toch moeten ze voor een ding heel hard opletten en dat is dat ze genoeg qualitytime op de agenda zetten. “We waken erover dat we voldoende tijd met ons tweetjes inplannen”, vertelt Anouk. Maar dat kost nogal wat moeite met hun overvolle planning. “Dat heeft met zulke drukke agenda’s uiteraard wat voeten in de aarde.”

Maar daar willen ze te allen tijde aan blijven werken. “Dimitri en ik willen absoluut niet langs elkaar leven”, besluit de dj. “We hebben voor elkaar gekozen, en dat doen we elke dag opnieuw. Hij steunt me in alles wat ik doe”, aldus Anouk.

Populair

Laatste nieuws