"Schoon poep": Liese uit 'Big Brother' maakt indruk met sexy lingeriefoto's sexy
sexy

"Schoon poep": Liese uit 'Big Brother' maakt indruk met sexy lingeriefoto's

"Schoon poep": Liese uit 'Big Brother' maakt indruk met sexy lingeriefoto's

Liese Luwel heeft deze week verschillende pikante plaatjes gedeeld van een nieuwe fotoshoot. Het tv-gezicht poseert in een zwart lingeriesetje voor de camera en daar moeten haar volgers meteen wat over kwijt.

De finale van het huidige seizoen van ‘Big Brother’ komt in zicht. Toch krijgen enkele ex-kandidaten ook nog heel wat aandacht. Bijvoorbeeld Liese Luwel, die in het eerste seizoen op de derde plaats eindigde. Zij doet het nog steeds erg goed op sociale media en klust af en toe bij als model.

Op haar Instagrampagina heeft ze de afgelopen week verschillende uitdagende kiekjes gepost. Zo trok ze enkele nieuwe setjes van het lingeriemerk Intimissimi aan en nu deelt ze nog de laatste foto’s van die shoot. De ‘Big Brother’-ster trekt een zwart setje aan en doet zo de monden van haar volgers wagenwijd openvallen.

In de comments wordt Liese dan ook overladen met complimentjes. “Babe”, “Prachtig ben je! En zo fijn om te zien dat je geen maat 34 hoeft te hebben om mooi te zijn”, “Girl crush”, “Knappe foto’s en wat een madam”, “Mooi setje”, “Damn, hot”, “The bomb”, “Wauwie”, “Je bent superknap” en “Niet normaal, zo mooi”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws