Zieke Martine Jonckheere deelt sombere update over toestand: "Zo frustrerend" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zieke Martine Jonckheere deelt sombere update over toestand: "Zo frustrerend"

Zieke Martine Jonckheere deelt sombere update over toestand: "Zo frustrerend"

Martine Jonckheere vecht momenteel voor de tweede keer tegen borstkanker. Na een geslaagde borstamputatie, moet de 66-jarige actrice nog vijf jaar hormoontherapie ondergaan. Hoewel ze op de goede weg is naar de genezing, deelt het voormalige ‘Familie’-gezicht opnieuw somber nieuws over haar toestand.

Hoewel Martines operatie goed verlopen is, zit ze nog niet bepaald goed in haar vel. “Ik voel me nutteloos. Voor het eerst sinds mijn operatie voel ik mij in een dip belanden en dat terwijl ik nog niet eens met die pil (de hormoontherapie, red.) gestart ben”, schreef ze onlangs nog in haar column voor Het Laatste Nieuws. “Het ontbreekt mij aan energie.”

Momenteel bevindt de voormalige ‘Familie’-actrice zich in Egypte met haar man Filip, de ideale manier om haar batterijen op te laden. “Zodra ik de trap van het vliegtuig afdaal, komt een zwoele warmte me tegemoet en dat bezorgt me meteen een heerlijk vakantiegevoel”, laat Martine nu weten. “De volgende dag start ik met een zwempartij en dat doet wonderen. Naast ontspanning staat sporten immers bovenaan mijn to-dolijstje”, klinkt het. Maar dat verloopt nog niet zoals gewenst.

“Voor het eerst sinds de ingreep stap ik die avond weer op een loopband. Het is frustrerend te merken hoe snel mijn conditie er in korte tijd op achteruit is gegaan”, schrijft Martine diep bedroefd. “Maar ik zet door en voel mij met de dag sterker worden. Fysiek én mentaal.” De actrice blijft het duidelijk positief inzien. “Ik focus mij voortaan op wat ik nog wél heb en niet op wat ik mis”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws