Anouk Matton lokt heel wat reacties uit met nieuwe vakantiefoto's van haar gezin Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Anouk Matton lokt heel wat reacties uit met nieuwe vakantiefoto's van haar gezin

Anouk Matton lokt heel wat reacties uit met nieuwe vakantiefoto's van haar gezin

Anouk Matton vertoeft momenteel in de Alpe d’Huez in Frankrijk samen met haar partner Dimitri Vegas en hun zoontje London. Niet alleen trokken ze naar de Franse Alpen voor Tomorrowland Winter, maar ook om wat quality time door te brengen met hun zoontje.

Anouk Matton schitterde onlangs nog in het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. De blondine zat in het pak van Vlinder en zo wist ze de kijkers van het VTM-programma te verbluffen met haar zangtalent. Zopas bracht ze ook haar eerste Nederlandstalige single uit, maar daarnaast draait ze ook nog steeds.

Zo trad ze deze vrijdag zelfs nog op op Tomorrowland Winter in de Franse Alpen. Ook haar man Dimitri Vegas en hun zoontje London gingen mee naar de Alpe d’Huez. Op haar Instagrampagina laat Anouk nu enkele prachtige beelden van haar gezinnetje zien en zoontje London geniet volop van de sneeuw.

“Mijn handen zijn koud, maar mijn hart is warm”, schrijft ze onder de fotoreeks. Anouk doet de harten van haar volgers alvast smelten met deze kiekjes. “Mooiste gezinnetje”, “Prachtige foto’s”, “Cuties”, “Hoe lief is dat”, “Jullie stralen”, “Geniet ervan”, “Mooi kindje” en “Zo’n schattig gezin”, klinkt het onder meer in de comments.

Populair

Laatste nieuws