Dat is duidelijk! Zo denkt Bart Cannaerts echt over collega Fien Germijns Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dat is duidelijk! Zo denkt Bart Cannaerts echt over collega Fien Germijns

Dat is duidelijk! Zo denkt Bart Cannaerts echt over collega Fien Germijns

Sinds kort vormen ze één van de leukste presentatieduo’s van Vlaanderen.
Intussen staan Bart Cannaerts en Fien Germijns al bijna een jaar samen in voor de presentatie van de populaire Eén-quiz ‘De dag van vandaag’. Maar hoe goed kunnen de collega’s echt met elkaar opschieten?

Naast een eenmalige passage van Bart Cannaerts in de podcast van Fien Germijns, kenden de twee elkaar niet echt. Tot nu. Nu nemen ze bijna dagelijks samen de prestatie van ‘De dag van vandaag’ voor hun rekening. In de podcast ’22 Minuten Stomme Vragen!’ van MNM wordt Bart meteen aan de tand gevoeld over hun samenwerking. Die verloopt duidelijk van een leien dakje.

“Fien is een heerlijke vrouw”, lacht Bart. “Ik ken haar gek genoeg nog niet zó lang, misschien een jaar.” Toen kwam de StuBru-presentatrice meequizzen voor een test voor ‘De dag van vandaag’. “En wij vonden haar zó leuk. Ik heb haar meteen daarna opgebeld: ‘Ik kan niet zeggen dat je bovenaan de lijst staat, want er is geen lijst. Jij bént de lijst, dus ik hoop dat je 'ja' zegt’”, vertelt de presentator. Dat heeft ze uiteraard gedaan en de rest is geschiedenis.

“En ik ben daar nog steeds heel blij mee”, onderstreept Bart in de podcast. “Voorlopig, voor zo goed als ik haar ken, kan ik geen enkel kwaad woord spreken over Fien.” En er is trouwens ook goed nieuws voor wie maar geen genoeg kan krijgen van dit olijke duo: er komt een derde seizoen van ‘De dag van Vandaag’. “Ik mag dat waarschijnlijk nog niet zeggen, maar ja”, zegt de presentator dolenthousiast.

Populair

Laatste nieuws