'Bestemming X' deed het haar inzien: Steffie neemt droevig besluit over huwelijk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Bestemming X' deed het haar inzien: Steffie neemt droevig besluit over huwelijk

'Bestemming X' deed het haar inzien: Steffie neemt droevig besluit over huwelijk

Morgen kunnen we alweer een nieuwe aflevering van ‘Bestemming X’ meepikken op VTM. Een van de laatste vijf overgebleven kandidaten is de 30-jarige Steffie uit Middelkerke. Het avontuur heeft een grote indruk op haar nagelaten en heeft haar serieus aan het denken gezet.

Een van de meest sympathieke kandidaten uit dit seizoen van ‘Bestemming X’ is Steffie, de 30-jarige goedlachse mama van drie uit Middelkerke. Door haar sappige West-Vlaamse accent hebben de kijkers haar helemaal in hun harten gesloten. De kandidate blikt dan ook vol enthousiasme terug op dit avontuur.

Het klinkt misschien cliché, maar tijdens de reis heeft Steffie zichzelf ook leren kennen. "Je hebt veel tijd op die bus en dan begin je na te denken over je leven thuis”, legt de ‘Bestemming X’-kandidate uit in Flair. “Je spreekt daar ook over met medekandidaten”, klinkt het.

"Ik begon me echt de vraag te stellen of ik nog op dezelfde manier wou doorgaan thuis en kwam tot de conclusie van niet”, stelt de deelneemster vast. “Ik nam een drastische beslissing.” Na de reis heeft de ‘Bestemming X’-kandidate besloten om te scheiden van haar man. “Ik wil meer avontuur!”, aldus Steffie.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws