"Proficiat!": Sean Dhondt en Maithé Rivera kondigen grote stap aan in relatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Proficiat!": Sean Dhondt en Maithé Rivera kondigen grote stap aan in relatie

"Proficiat!": Sean Dhondt en Maithé Rivera kondigen grote stap aan in relatie

Na zijn pijnlijke relatiebreuk met Allison Scott viel Sean Dhondt in zwijm voor Maithé Rivera. De twee vormen intussen al meer dan twee jaar een beeldschoon koppeltje. Een koppeltje dat bovendien klaar is voor een volgende grote stap.

Waar afgelopen zomer nog beelden uitlekten van een slaande ruzie tussen Sean Dhondt en Maithé Rivera op vakantie, lijkt er nu geen vuiltje meer aan de lucht. Begin januari vierden ze hun tweejarige jubileum, nu mogen de tortelduifjes opnieuw de fles kraken. Afgelopen weekend heeft het koppeltje samen een huis gekocht.

“Just bought a house!”, kondigt Sean aan op Instagram. Daarbij zien we hem zijn handtekening zetten onder zijn nieuwste aankoop. “Onze eerste stappen in dit nieuwbouwproject in Berlare, super spannend! Als iemand tips heeft voor ons, van gelijk welke aard: please shoot! We kunnen er alleen maar van bijleren”, schrijft de zanger en presentator.

Sean is duidelijk klaar voor de toekomst, in zijn liefdesnestje met Maithé. “Proficiat”, “Veel succes”, “Zalig”, “Gefeliciteerd met jullie nieuwe woonst” en “Veel geluk daar samen”, wensen zijn volgers het koppeltje nog toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws