Zaterdag 20 April 2019 - 08:00   I   Foto: Vijf  I   door Redactie

Roger van 'Temptation Island' doet zeer onverwachte bekentenis

Roger van 'Temptation Island' doet zeer onverwachte bekentenis

Roger doet mee met zijn vriendin Laura aan 'Temptation Island', of zeg maar zijn ex-vriendin, want het raakte al bekend dat het koppel niet meer samen is. En dat is opmerkelijk, want Roger en Laura gedragen zich momenteel voorbeeldig op het eiland.

Laura en Roger worden dit seizoen misschien zelfs wel bestempeld als het 'saaiste koppel ooit', omdat ze niet graag feesten, niet flirten, en graag op tijd gaan slapen. Bij Goedele Lieckens zei Laura dat ze uiteen waren omdat Roger alles in zijn leven eerst op orde wil hebben. Hij moet zichzelf terug vinden, volgens Laura. Laura hoopt in de toekomst weer samen te kunnen zijn met Roger.

Roger komt nu echter met felle kritiek naar buiten. Hij snapt niet dat mensen dit seizoen van 'Temptation Island' saai vinden, want er zijn nog nooit zo een gemotiveerde koppels geweest die willen vechten voor hun relatie. 

Daarbij doet hij nog een zeer opvallende bekentenis. "Als ik nu naar mijzelf kijk op 'Temptation Island', dan denk ik bij mezelf: 'Dit doe ik geen twee keer na'", aldus Roger. "Mocht ik nu gaan zou ik op meerdere vlakken gefaald hebben." Het lijkt er dus op dat Roger niet gelooft zelf nog trouw te kunnen blijven aan zijn (toekomstige) vriendin... 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Roger  I  Temptation Island  I  wtf  I  Showbizz