Dina Tersago doet onheilspellende uitspraak na slaande ruzie in 'Boer zkt Vrouw' TV en Radio
TV en Radio

Dina Tersago doet onheilspellende uitspraak na slaande ruzie in 'Boer zkt Vrouw'

Dina Tersago doet onheilspellende uitspraak na slaande ruzie in 'Boer zkt Vrouw'

Of je het programma nu volgt of niet, je hebt er de afgelopen weken vast iets over zien passeren. Nog nooit eerder is de bom in ‘Boer zkt Vrouw’ zo ontploft als vorige week op de boerderij van hoefsmid Raphaël. Maar nu doet Dina Tersago nóg een onheilspellende uitspraak over de rest van dit 15e seizoen.

In ‘Boer zkt Vrouw’ liepen de gemoederen vorige week hoog op. De jaloezie op de boerderij van hoefsmid Raphaël ontaarde in een vlammende ruzie tussen hem en de drie vrouwen. Uiteindelijk besloot de boer alleen met Jasha verder te gaan, dus moesten Katrijn en Jolyn halsoverkop hun koffers pakken. Dina Tersago, mama van twee ruziënde zonen, wist daar gelukkig wel raad mee. Maar alles wijst erop dat ze haar bemiddeltalenten straks nog eens moet bovenhalen.

Het zal namelijk niet bij dit voorval blijven. Volgens Dina was dit niet per se het meest dramatische moment van het seizoen. “Het is doorspekt van zulke dingen. We zijn dit seizoen toch heel vaak op situaties gebotst die we totaal niet hadden verwacht”, biecht de presentatrice op in HLN Showbits. “Bij Raphaël was het een van de zwaarste momenten. Dat voorval sloeg alles. Maar het is een reeks waar het eigenlijk de hele tijd zo gaat”, kan ze al verklappen.

Nog meer drama op komst dus, als we Dina mogen geloven. Maar de cupido van dienst had ons al gewaarschuwd voor dit heftige seizoen. “Ik dacht dat ik het koppelen na al die jaren onder de knie had, maar ik moet eerlijk zijn: het was met veel ups en downs”, klonkt het al in het promofilmpje voor ‘Boer zkt Vrouw’. “Liefde kent soms grillige sprongen.”

Populair

Laatste nieuws