Na grote stap met vriendin: Sean Dhondt kondigt opnieuw grote verrassing aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na grote stap met vriendin: Sean Dhondt kondigt opnieuw grote verrassing aan

Na grote stap met vriendin: Sean Dhondt kondigt opnieuw grote verrassing aan

Het zijn spannende tijden voor Sean Dhondt. Onlangs vierde hij nog zijn tweejarige jubileum met zijn vriendin Maithé Rivera, nu hebben de tortelduifjes een grote stap gezet. Het koppeltje heeft namelijk een liefdesnestje gekocht. Maar daar houdt het goede nieuws niet op voor de zanger.

Begin januari vierden Sean Dhondt en Maithé Rivera dat ze al twee jaar gelukkig samen zijn, nu hebben ze opnieuw reden om te vieren. “Just bought a house!”, kondigde de zanger en presentator afgelopen weekend aan op Instagram. “Onze eerste stappen in dit nieuwbouwproject in Berlare, super spannend!” Maar hij heeft nog meer geweldig nieuws met de wereld te delen.

Sean heeft een nieuwe band opgericht: Topguns. De muziekgroep zal voornamelijk covers uit de jaren 80 voor hun rekening nemen. Deze festivalzomer maken ze hun debuut. Dat maakt de zanger zelf bekend op Instagram. “Deze zomer gaan we de festivals plat spelen met onze ‘80s rock cover band”, schrijft Sean bij een foto van het groepje. “Van Peter Gabriel en INXS tot TOTO en Bon Jovi. De repetities starten nu, dus laat zeker weten welke songs jij deze zomer wil horen.”

Topguns bestaat uit vijf bandleden. Sean Dhondt neemt plaats in achter de microfoon, Antony Van der Wee achter de drums en Pedro Gordts achter de piano. Gitarist John Miles Jnr en bassist Victor Hidalgo vervolledigen de band.

Populair

Laatste nieuws