Schitterend! Zangeres Camille Dhont (21) viert wel heel bijzondere mijlpaal Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Schitterend! Zangeres Camille Dhont (21) viert wel heel bijzondere mijlpaal

Schitterend! Zangeres Camille Dhont (21) viert wel heel bijzondere mijlpaal

Camille Dhont is niet te stoppen, de redenen om te vieren ook niet. Op Instagram kraakt de 21-jarige zangeres opnieuw een fles voor een wel heel speciale gelegenheid.

Camille Dhonts carrière gaat als een sneltrein. De 21-jarige zangeres scoort hit na hit, verkoopt verschillende Lotto Arena’s uit en is niet meer uit de Vlaamse muziekwereld weg te denken. Maar even terug naar waar haar solocarrière helemaal begon, met ‘Vuurwerk’. Het was gisteren precies twee jaar gelden dat ze haar monsterhit op de wereld losliet. “Vandaag! 2 jaar ‘Vuurwerk’!”, schreef de zangeres op haar Instagramverhaal. De rest is geschiedenis.

Het was de start van haar bloeiende carrière. Maar na twee jaar is het succes rond ‘Vuurwerk’ nog lang niet uitverteld. Over een kleine drie weken komt de langverwachte Duitse vertaling van Camilles monsterhit uit. “‘Feuerwerk’! Mijn eerste Duitse single verschijnt 14 april”, kondigde de zangeres enkele dagen geleden aan. Dat belooft, als de hit daar een even groot succes wordt als bij ons.

Bron: Instagram Stories

Schitterend! Zangeres Camille Dhont (21) viert wel heel bijzondere mijlpaal
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws