Kate Ryan heeft droevig nieuws over gezondheid: "Werd onmiddellijk opgenomen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kate Ryan heeft droevig nieuws over gezondheid: "Werd onmiddellijk opgenomen"

Kate Ryan heeft droevig nieuws over gezondheid: "Werd onmiddellijk opgenomen"

Vanavond kunnen we alweer genieten van een nieuwe aflevering van ‘Viva La Feta’ op Play4. Deze keer mogen Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham Kate Ryan verwelkomen in hun Griekse vakantiehuis. En daar deelt de zangeres meteen een ingrijpend verhaal uit haar verleden.

Kate Ryan zet vanavond voet aan wal op het Griekse eiland Sifnos in ‘Viva La Feta’. Daarin laat ze zich van haar meest kwetsbare kant zien. De zangeres raakte jaren geleden wereldwijd bekend door hits als 'Désenchantée', 'Voyage Voyage' en 'Je t'adore’. Haar managers en platenfirma’s wilden destijds van haar dé nieuwe babe maken, maar dat lag haar helemaal niet.

“Of ik veel dingen heb gedaan waar ik achteraf spijt van had? Op dat moment besef je dat niet. Je denkt dat het zo hoort. Maar als je daar achteraf op terugkijkt, besef je dat dit niet zo is”, vertelt Kate Ryan openhartig. Die ongezonde situatie draaide helaas uit in een eetstoornis.

“In Polen ben ik uiteindelijk ingestort”, gaat ze verder. “Ik kon niet meer op mijn benen staan. Ik was té mager, at niet.” Kate Ryan moest halsoverkop huiswaarts keren. “We vlogen naar huis, ik belde een psycholoog en werd onmiddellijk opgenomen. Uiteindelijk bleef ik bijna vijf maanden in het ziekenhuis”, aldus de zangeres.

Populair

Laatste nieuws