An Lemmens krijgt kritiek op foto met zoontje maar bijt meteen fel van zich af Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

An Lemmens krijgt kritiek op foto met zoontje maar bijt meteen fel van zich af

An Lemmens krijgt kritiek op foto met zoontje maar bijt meteen fel van zich af

Vorige week deelde An Lemmens een kiekje op Instagram waarop ze haar zoontje Roscoe vasthoudt. De presentatrice kreeg direct commentaar te verduren en nu zegt ze waar het op staat.

In 2014 werd An Lemmens voor het eerst mama. Toen mocht ze haar dochtertje Zappa Rosa in de armen sluiten. In het begin van 2022 mocht de presentatrice dan weer haar zoontje Roscoe verwelkomen. An deelt niet veel over haar kindjes op sociale media, maar vorige week had ze niet zo’n leuk nieuws over haar zoontje te melden.

“Gekluisterd aan de zetel met het liefste manneke in m’n armen. Mijn hart loopt over van liefde, maar wanneer is dat eeuwige ziekteseizoen voorbij?”, schreef ze onder een plaatje van hun tweetjes. Hoewel heel wat volgers lieve berichtjes in de comments plaatsten, kreeg An ook enkele nare opmerkingen.

“Sorry, als je je kind afschermt, waar ik volle begrip voor heb, maar laat het dan niet zo zien op Facebook met een hartje op zijn gezichtje”, klinkt het. “Doe dan niets, hé”, voegt haar volger er nog aan toe. An geeft meteen een duidelijk antwoord op deze reactie. “Je niet zo opwinden, nergens goed voor”, zegt ze. “Scroll lekker verder, geniet van het weekend en zoek eens op wat ‘alle begrip’ betekent”, aldus An.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws