Kevin Janssens kondigt fantastisch nieuws aan: "We mogen van geluk spreken" TV en Radio
TV en Radio

Kevin Janssens kondigt fantastisch nieuws aan: "We mogen van geluk spreken"

Kevin Janssens kondigt fantastisch nieuws aan: "We mogen van geluk spreken"

Straks kunnen we Kevin Janssens weer aan het werk zien als presentator in een nieuwe aflevering van ‘Bestemming X’. Maar binnenkort kunnen we hem ook als acteur weer op het kleine scherm bewonderen. Op Instagram kondigt Kevin heuglijk nieuws aan.

Kevin Janssens heeft de hoofdrol beet in de gloednieuwe Netflixserie ‘Rough Diamonds’. De reeks gaat over een zoon die zijn familie serieus in de schulden steekt. Zijn broer Noah Wolfson, gespeeld door Kevin, keert na jaren terug naar de Antwerpse diamantenwijk om zijn familie uit de shit te helpen en de diamentenzaak én hun goede naam te herstellen. Dat zal voor heel wat wrevel zorgen, want Noah kan zich niet vinden in de ultraorthodoxe Joodse tradities van zijn gezin.

‘Rough Diamonds’ is vanaf 21 april te zien op de streamingdienst Netflix. Naast Kevin duiken nog tal van andere bekende gezichten op in de reeks. Op Instagram heeft de acteur een trailer gedeeld waarin we onder anderen Ini Massez, Marie Vinck en Els Dottermans zien opduiken.

Kevins volgers zijn alvast laaiend enthousiast. “Waaauw”, “Ziet er top uit”, “Weer iets om naar uit te kijken”, “Kan al niet wachten”, “Zalig, ik ga zeker kijken” en “We mogen toch van geluk spreken met zulke topacteurs in ons landje”, lezen we in de reacties. Ook goede vrienden Mathieu Terryn en Simon Nuytten van Bazart laten hun trots blijken.

Populair

Laatste nieuws