Junior Planckaert en Pauline De Vos hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Junior Planckaert en Pauline De Vos hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Junior Planckaert en Pauline De Vos hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Francesco en Stephanie Planckaert begonnen allebei vroeg aan kinderen, maar hoe zit het met de jongste zoon van Eddy Planckaert? Junior Planckaert heeft ondertussen ook al een tijdje een relatie met Pauline De Vos, maar denken zij al aan kinderen?

Junior Planckaert leerde Pauline De Vos in het begin van 2022 kennen tijdens het Eén-datingprogramma ‘Junior op zoek naar de liefde’. De twee zijn nog steeds heel gelukkig samen en ze zouden graag over een jaar of twee gaan samenwonen. Toch is dat voor Eddy en Christa, de ouders van Junior, eigenlijk bijzaak.

“Ze willen vooral weten wanneer we aan kinderen beginnen”, geeft Junior toe aan Story. “Mijn broer en zus zijn er vroeg aan begonnen, dus ze begrijpen niet waarom ik zo lang wacht. Maar op dat vlak ben ik het buitenbeentje van de familie”, zegt hij. Waarom Eddy en Christa zo graag willen dat Junior papa wordt? “Ze willen gewoon heel graag weer een schattig kleintje in de familie, want dat missen ze”, verduidelijkt Pauline.

Toch zullen zij nog even geduld moeten uitoefenen. “Kinderen zijn voor de verre toekomst”, onderstreept Junior. “Ik zie me de dag van vandaag nog niet aan kinderen beginnen. Niet alleen door alle miserie in de wereld, maar ik ben er ook nog niet klaar voor”, klinkt het. Zo heeft hij nog veel doelen in zijn leven, waaronder zich bewijzen in de rallysport. “Bovendien wonen we nog niet samen, dus dat zou praktisch gewoon niet haalbaar zijn”, aldus Pauline.

Populair

Laatste nieuws