Pauline krijgt het moeilijk in relatie met Junior Planckaert: "Erger ik me aan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pauline krijgt het moeilijk in relatie met Junior Planckaert: "Erger ik me aan"

Pauline krijgt het moeilijk in relatie met Junior Planckaert: "Erger ik me aan"

Junior Planckaert is intussen al meer dan een jaar samen met zijn vriendin Pauline De Vos. De twee leerden elkaar kennen in het datingprogramma ‘Junior op zoek naar de liefde’. Nu praten ze openhartig over hun relatie in een nieuw interview.

In het begin van 2022 konden we kijken naar ‘Junior op zoek naar de liefde’. In dat Eén-programma koos Junior Planckaert uiteindelijk voor Pauline De Vos. Enkele weken geleden vierden ze nog dat ze al één jaar samen zijn. De twee zijn nog steeds heel gelukkig met elkaar, maar Pauline heeft geen romantische ziel aan de haak geslagen.

“Ik geef eerlijk toe dat ik geen romanticus ben”, biecht Junior op in Story. “Omdat ik dat thuis ook niet vaak heb gezien. Het is niet dat mijn vader met bloemen naar huis kwam of zo”, vertelt de zoon van Eddy Planckaert. Dat vindt Pauline wel jammer. “Niet dat hij rozenblaadjes moet rondstrooien in huis, want zo is Junior niet, maar hij zou gewoon wat attenter mogen zijn”, klinkt het.

Junior beseft dat zelf ook dat zijn vriendin het daar soms moeilijk mee heeft. “Ik moet vaker zeggen dat ik haar graag zie”, biecht hij op. “Hij geeft me niet genoeg bevestiging. Daar kan ik me aan ergeren”, onderstreept Pauline. “En ik erger me er dan weer aan dat ze me voortdurend wil aanraken als een hondje”, zegt Junior al lachend.

Populair

Laatste nieuws